Uw persoonlijke hondencoach

Puppycoaching:

Veel gedragsproblemen bij honden vinden hun oorsprong al in de puppytijd. Een goede start met de juiste begeleiding voor eigenaar en pup kan een hoop problemen in de toekomst voorkomen.

Veel hedendaagse puppytrainingen worden echter in groepsverband gegeven, waardoor de individuele begeleiding helaas vaak te kort schiet.

Als puppycoach bied ik u daarom een privé puppycursus aan om u en uw pup een persoonlijke begeleiding op maat te kunnen geven. Tijdens deze cursus leert u alles over de opvoeding van uw pup, de hondentaal en het voorkomen van gedragsproblemen in de toekomst.

De puppycursus bestaat uit 5 privélessen. Deze lessen worden niet wekelijks gegeven, maar verspreid over de eerste maanden. Zo begeleid ik u en uw pup in de verschillende fases van de puppytijd, zodat u met genoeg kennis en zelfvertrouwen uw pup door de puberteit kan leiden. 

U legt de basis voor een fijne en stabiele band met uw hond. De eerste les is bij u thuis en duurt ongeveer 1,5 uur. In deze les leert u alle tips en trics over de zindelijkheidstraining, zelfstandigheidtraining en de socialisatie van uw pup. Tevens ontvangt u een Puppyhandboek waarin u alle besproken informatie nog eens rustig na kunt lezen. De overige 4 lessen zijn praktijklessen van een uur, die buiten in een park of bos bij u in de omgeving plaatsvinden.

Traning puppycursusCody puppycursusOpvoeding puppycursus

Op een ontspannen en persoonlijke manier wordt er getraind op: 

- het aanleren van basiscommando’s

- verantwoord loslopen

- gehoorzaamheidstraining

- het socialiseren met soortgenoten

- het leren begrijpen van de hondentaal 

- het voorkomen van overlast tegenover andere mensen en honden

- de omgang met angst en onzekerheid bij uw pup

- voorbereiding op en uitleg over de puberteit

Tijdens deze cursus is er ruim voldoende tijd voor het bespreken van uw vragen en/of problemen. Niet alleen tijdens de 5 lessen, maar ook tussen de lessen door en na de puppycursus ben ik als uw puppycoach telefonisch of per email voor u bereikbaar.

Na afloop van de cursus ontvangt u een certificaat.

Voorwaarden voor het inhuren van uw puppycoach:

- de leeftijd van uw pup ligt tussen de 2 en 6 maanden

- uw pup is gevaccineerd

 

Op al onze afspraken, overeenkomsten en werkzaamheden zijn de Algemene voorwaarden van toepassing.