Skip to main content

PUPPY COACHING

Privé puppycursus voor een persoonlijke begeleiding

PUPPYCOACHING

Veel gedragsproblemen bij honden vinden hun oorsprong al in de puppytijd. Een goede start met de juiste begeleiding voor eigenaar en pup kan een hoop problemen in de toekomst voorkomen. Veel hedendaagse puppytrainingen worden echter in groepsverband gegeven, waardoor de individuele begeleiding helaas vaak te kort schiet.

Als puppycoach bied ik u daarom een privé puppycursus aan om u en uw pup een persoonlijke begeleiding op maat te kunnen geven. Tijdens deze cursus leert u alles over de opvoeding van uw pup, de hondentaal en het voorkomen van gedragsproblemen in de toekomst.

De puppycursus bestaat uit 5 privélessen. Deze lessen worden niet wekelijks gegeven, maar verspreid over de eerste maanden. Zo begeleid ik u en uw pup in de verschillende fases van de puppytijd, zodat u met genoeg kennis en zelfvertrouwen uw pup door de puberteit kan leiden.  U legt de basis voor een fijne en stabiele band met uw hond. 

De eerste les is bij u thuis en duurt ongeveer 1,5 uur. In deze les leert u alle tips en trics over de zindelijkheidstraining, zelfstandigheidtraining en de socialisatie van uw pup. Tevens ontvangt u een Puppyhandboek waarin u alle besproken informatie nog eens rustig na kunt lezen. De overige 4 lessen zijn praktijklessen van een uur, die buiten in een park of bos bij u in de omgeving plaatsvinden.

DE LESSEN:

Op een ontspannen en persoonlijke manier wordt er getraind op:

 •  het aanleren van basiscommandos

 • verantwoord loslopen

 • gehoorzaamheidstraining

 • het socialiseren met soortgenoten

 • het leren begrijpen van de hondentaal 

 • het voorkomen van overlast tegenover andere mensen en honden

 • de omgang met angst en onzekerheid bij uw pup

 • voorbereiding op en uitleg over de puberteit

Tijdens deze cursus is er ruim voldoende tijd voor het bespreken van uw vragen en/of problemen. Niet alleen tijdens de 5 lessen, maar ook tussen de lessen door en na de puppycursus ben ik als uw puppycoach telefonisch of per email voor u bereikbaar. Na afloop van de cursus ontvangt u een certificaat. Indien gewenst is het altijd mogelijk om binnen 6 maanden na de puppycoaching een extra/herhaal les af te spreken.

KOSTEN PUPPYCURSUS

De kosten van deze privé cursus zijn € 225 inclusief BTW.
Een losse extra les (1 uur) kost € 50 inclusief BTW.

Reiskosten: binnen een straal van 10 kilometer rond Krimpen aan den IJssel worden geen reiskosten berekend. Boven de 10 kilometer wordt € 0,40 cent per kilometer in rekening gebracht.

Voorwaarden:

 • Op al onze afspraken, overeenkomsten en werkzaamheden zijn de Algemene voorwaarden van toepassing.
 • De leeftijd van uw pup ligt tussen de 2 en 6 maanden
 • Uw pup is gevaccineerd

REVIEWS

 • ANKE HEELING

  Max
  Na lang twijfelen hebben wij besloten een puppy aan te schaffen. Iedereen in het gezin blij, maar totaal onervaren. Ik heb meteen een puppytraining bij Linda Paardekooper geregeld. Met veel geduld en goede adviezen heeft zij mij laten zien wat je wel en niet moet doen, hoe je het beste met je pup om moet gaan etc. Ik raad het iedereen met een pup aan om bij Linda Paardekooper een puppytraining te volgen.
 • MARIANNE

  Tara
  Jouw vakkundigheid en rust die je uitstraalt als ik loop te stressen is super prettig! Jij weet met simpele adviezen een eigenaar meteen op het goede spoor te zetten. Dank je wel ook voor jouw liefdevolle benadering en betrokkenheid als coach. Ik hoop dat jij nog vele baasjes met hun honden blij mag maken.
 • SONJA V.D. HAVE

  Parker
  Wat een plezier was de puppytraining! Parker werd van een “wild” projectiel omgetoverd naar een opgevoede pup. Ook in zijn pubertijd bleef je heel behulpzaam. Linda bedankt voor de fijne lessen, je bent een kanjer!